HTML

arufoto

Az oldal a webes vásárlást népszerűsíti. A webes vásárlást sokan nem kedvelik, mert a termékről nincs elegendő kép az interneten. Ezért ezen az oldalon láthatnak nagyméretű fotókat az általam már megvett termékekről, remélem, hasznukra válik. Minden termékhez egy rövid leírás és értékelés is tartozik.

Friss topikok

Linkblog

Logitech B110

2010.06.21. 11:23 msz0

A Logitech egyik legújabb egere. Fekete és szürke színével eleganciát tükröz, Négyirányú görgője programozható szinte minden feladatra. Működik Windows 7-tel is. A programozható görgő sokrétűen funkciónál. Ehhez azonban le kell tölteni a Logitech SetPoint nevű programot.

Értékelés:
Ár/arány: 98% (1790Ft - edigital.hu)
Pro: Négyirányú, programozható görgő; jó megjelenés, fekete és fehér színben
Kontra: Az usb kábel borítása elég vékonyra sikeredett, fokozottan ügyeljünk a kábel épségére! Illetve kicsit rövid is. A perembe sok piszok belemehet, érdemes néha egy tűvel végigmenni rajta óvatosan.

Fotók:

 

Szólj hozzá!

Címkék: windows xp usb b vista logitech 2000 egér olcsó 7 mouse 110 b110

A bejegyzés trackback címe:

https://arufoto.blog.hu/api/trackback/id/tr372097584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása